Що подарувати на весілля - ідеї подарунків молодятам

3 відгуки03 бер 2021
Helen Garcia

Менеджер по польотах Gogolev Aero

Зміст статті

Весілля - це день народження нової сім'ї. Це красиве, хвилююче і пам’ятна подія. Закохані святкують, приймають поздоровлення, отримують найтепліші побажання від близьких ... Але, що подарувати на весілля? І взагалі, що дарують на весілля в Україні? Як не дивно, ця подія багатьох змушує добряче помізкувати над подібними питаннями. Впевнені, ви теж не раз потрапляли в кругооберт передсвяткової метушні і не знали, що купити на весілля в подарунок.

Агентство вражень Donum пропонує добірку найкращих подарунків на весілля. Будьте готові дізнатися, що можна презентувати молодятам і від яких сюрпризів краще утриматися. Ловіть готові підказки до презентів в деталях, а також супер подарунки на весілля з вау-ефектом.

Подарунок на весілля - на що звернути увагу при виборі

Отже, ви отримали запрошення на весілля, і воно вже зовсім близько. Існує три неофіційні правила, які допоможуть при виборі хорошого подарунка на весілля. Нагадуємо, на що звернути увагу:

  1. Вибрати між грошима або подарунком. Так-так, хрустким купюрам, мабуть, саме місце на цьому торжестві. І справа тут не в марнотратності, а в тому, що новий статус молодих людей вимагає великих витрат. Можливо, закохані мріють про покупку житла або особистого авто, ви сміливо можете внести свій внесок в подібну затію. Чи не хочете виглядати банально? Але, не знаєте, що подарувати на весілля замість грошей? Наша добірка презентів, переконає вас, що навіть маючи у своєму розпорядженні суму в 100 $ можна підібрати настільки вдалий подарунок для пари на весілля, що він запам'ятається на все життя. Це може бути салют, картина від улюбленого художника або відеоролик у досвідченого оператора. Але найцікавіші ідеї попереду ...
  2. Вибрати між емоційним і корисним подарунком на весілля. Говорячи відверто, якихось років 30 тому емоційним презентом була поїздка на море в весільну подорож. Якщо не знаєте, що подарувати дітям на весілля, візьміть це на замітку, адже такі сюрпризи актуальні і сьогодні. Їх, як правило, роблять батьки або хрещені. Килими, як було прийнято в СРСР, сьогодні, звичайно, ніхто не дарує, але від автоматичної кава-машини або інших елементів домашньої обстановки не відмовиться жодна сім'я. Цей подарунок на весілля молодятам точно потрапить в 10-ку.
  3. Врахувати інтереси подружжя. Враховуйте не індивідуальні, а загальні інтереси пари. Навіть якщо, ви знаєте що наречений, наприклад, прихильник баскетболу і буде в захваті від м'яча з автографами баскетболістів, прибережіть цей подарунок до його особистого дня народження. Також негарно буде виглядати абонемент на масаж для дівчини. А яка користь від цього її чоловікові? Але якщо вручити сертифікат для двох на відвідування СПА центру, то подібні подарунки молодій сім'ї принесуть задоволення.

Що подарувати молодятам - корисні презенти

Сімейне життя не обмежується романтичними побаченнями і походами в кіно, природно молодій парі доведеться зіткнутися з побутом. Ось чому в будинку вітається сучасна техніка, яка покращує якість життя. І тут в гру вступають «потрібні подарунки на весілля»:

  • Плазмовий телевізор,
  • Кухонна машина,
  • Робот пилосос,
  • Фризер
  • Парова праска,
  • Мікрохвильова,
  • Електрогриль,
  • Посудомийна машина.

Якщо ви хочете, щоб побут позитивним чином позначився на відносинах, і сім'я проводила час за спільним заняттям, хорошим подарунком на одруження буде кулінарний майстер-клас Вони разом навчаться готувати м'ясо, морепродукти, десерти і зможуть випробувати подаровані кухонні аксесуари. Розвиватися і проводити час удвох приємно і весело.

Що подарувати на весілля недорогого?

Шукаєте подарунок для молодят, але ваш бюджет обмежений? Ми із задоволенням підкинемо кілька альтернативних ідей і підкажемо, який зробити подарунок на весілля в такій ситуації.

  • Красива постільна білизна ніколи не буде зайвою. Зараз у продажу є комплекти з написами Mr і Ms, намальованими межами для подружжя, жартами і навіть завданнями для першої шлюбної ночі.
  • Для тих, хто бажає вручити креативний подарунок на весілля, радимо подарувати молодій парі сертифікат на квест. Подружжю буде цікаво відшукати, де заховані скарби або пограти в «50 відтінків сірого».
  • Набір керамічного посуду «для нього» і «для неї» додасть затишку родинному гніздечку.
  • Відмінною ідеєю стане родовід-книга, яку молодята заповнять самостійно, прикріплять фото і буду записувати свої невеликі досягнення.
  • Незвичайний подарунок на весілля друзям - сертифікат на биття посуду для двох. А чому б і ні? Така емоційна розрядка дозволить виплеснути емоції і відмінно повеселитися.
  • Також можна подарувати книги з виховання чоловіка або з приборкання дружини.
  • Солодке побачення. Молодому подружжю буде приємно, що ви подбали про їхнє дозвілля. Можливо, їм захочеться трохи романтики, спілкування поза домом, а гарне вино і десерти безумовно покращать атмосферу вечора.

Деякі пари також обмінюються подарунками в день одруження. Якщо ви не знаєте, що подарувати нареченому на весілля або нареченій, замовте першу шлюбну ніч в VIP готелі об'єднавши бюджети з кимось із гостей. Розкішний номер, романтична обстановка, пелюстки троянд послужать гідним завершенням урочистої події. До того ж, після гучного весілля захочеться відпочити і усамітнитися.

Що подарувати на весілля друзям?

Весілля друзів - особливий день. Але, що подарувати другу на весілля, щоб виділитися оригінальністю, креативом і гарним смаком? Вибір сюрпризу для друзів може бути продиктований їх захопленнями, цілями і планами, про які вам відомо. Немає кращого подарунка, ніж виконання бажань в день весілля.

У цьому випадку вас виручить подарунковий сертифікат. Такий презент дозволить спробувати будь-яку розвагу:

Позитивні емоції, веселощі, драйв - все це гарантовано. Якщо ви все ще думаєте що подарувати на весілля подруги - вибирайте сертифікат на романтичну фотосесію Що ще може бажати дівчина в день весілля? Ефектні знімки від фотографа викличуть у неї справжнє захоплення.

Також варто звернути увагу на сучасні гаджети, адже такий презент може стати оригінальним і корисним:

  • парні наручні годинники, виконані в єдиному стилі;
  • електронну фоторамку, яка буде транслювати їх уже сімейні фотографії;
  • ігрову приставку, щоб не сперечатися «хто буде мити посуд?», а чесно виграти це змагання.

Весільні подарунки молодим від друзів не обов'язково повинні бути «шаблонними», проявляйте фантазію, адже ви знаєте їх краще за інших.

Що подарувати на розпис?

У 21 столітті молодята дивляться на одруження трохи інакше, ніж 20 або 50 років тому. Одні пари влаштовують весілля, інші тільки розпис, а є і такі, які вважають за краще красиво організувати обидва заходи. У будь-якому випадку, ми підкажемо вам, як привітати закоханих людей. Необов'язково купувати дорогий подарунок на розпис, головне, щоб він був приємним або потрібним для подружжя. Зверніть увагу на невеликі подарунки на весілля, наприклад:

  • Банні халати з написами чоловік і дружина;
  • Тостер або Бутербродниці для смачних сніданків;
  • Уроки танців, щоб в день весілля влаштувати ефектну постановку;
  • Зручні валізи для весільної подорожі;
  • Сертифікат на дегустацію для поціновувачів вин і гурманів.

Також вітаються сюрпризи, які дозволять молодятам зворушливо відсвяткувати цей день. Романтична вечеря в оранжереї або на теплоході стане ідеальним подарунком на весілля.

Що подарувати на весілля друзям у яких все є?

Вам доведеться відвідати елітне весілля? Але як бути з вибором подарунка? Справа в тому, що подарувати на весілля дорослій парі, до того ж заможній, найкраще щось виконане на замовлення. Наприклад,

  • Портрет молодят;
  • Колекційне вино;
  • Набір срібних столових приборів;
  • Антикварну шкатулку для сімейних коштовностей.

Можна також подарувати породисте кошеня чи цуценя, але тільки якщо пара любить тварин.

Коли у людини є всі матеріальні блага, зробіть ставку на розваги. Наприклад, якщо ви не знаєте, що подарувати на весілля брата, дозвольте йому побачити Київ з висоти пташиного польоту. Особистий пілот з літаком і компанія коханої дружини вже точно вразять його. Тим, хто шукає, що подарувати на весілля сестрі, яка забезпечена, рекомендуємо політ на повітряній кулі у формі серця. Жодна наречена не відмовиться від такого романтичного сюрпризу. Як варіант, також можете розглянути романтичну прогулянку на яхті, VIP вечір на даху київської висотки або сертифікат на винне СПА для двох. Для тих, хто не знає, що ще бажати або подарувати заможній парі, можна повернутися до вищезгаданого пункту з грошима.

Тільки в даному випадку варто проявити трохи креативу, зробивши:

  • Грошове дерево з монетками і купюрами;
  • Грошовий фотоальбом з купюрами різних країн;
  • Скринька з скарбами;
  • Грошовий торт;
  • Портсигар з банкнотами-трубочками замість сигарет.

В такому випадку ви не будете виглядати банально і створите молодятам матеріальний і разом з тим оригінальний презент, який вразить.

Сподіваємося, наша стаття допомогла вам дізнатися, що подарувати на день весілля рідним, друзям або просто знайомим. Впевнені, що дотримуючись наших рекомендацій, ви зможете вибрати і подарувати гідний і пам'ятний презент. А які оригінальні подарунки дарували ви? Можливо, вам запам'яталися цікаві історії зі весіль? Обов'язково діліться своїми коментарями, і хто знає, може ваша ідея виявиться найоригінальнішою!

  • Лена
    19 січ 2021

    Летали на самолете над Киевом - это что-то, безумно понравилось, хотим еще......

    19 січ 2021
  • Алина
    07 жов 2020

    Покупала подруге в подарок на свадьбу полет на воздушном шаре, она с мужем осталась очень довольна и под сильным впечатлением!

    07 жов 2020
  • Альберт
    19 вер 2020

    Получили в подарок на свадьбу прыжок с парашютом для двоих, было очень экстремально! Рекомендую!

    19 вер 2020

Найкращі підбірки для вас

підбірка вражень
Враження для великої компанії
підбірка вражень
Готуйте з преміальними шеф-кухарями
підбірка вражень
Екстремальні вихідні
підбірка вражень
Spa і масажі
підбірка вражень
Розваги для всієї сім’ї