Ідеї для дівич-вечора: як провести свято

3 відгуки24 лис 2020
Helen Garcia

Менеджер по польотах Gogolev Aero

Зміст статті

Дівич-вечір - відмінна традиція перед найважливішим моментом в житті нареченої. Також це привід побалувати себе і провести шикарний вечір, а може і цілий уїк-енд з улюбленими подругами. Попереду дівчину чекає нова роль дружини і потрібно як слід попрощатися з вільним життям. Сьогодні ми поговоримо про те, де і як влаштувати дівич-вечір. Ловіть найоригінальніші ідеї та поради для фантастичного свята.

Дівич-вечір у Києві: що потрібно врахувати при підготовці?

Влаштовувати дівич-вечір - обов'язок подружок нареченої або головного свідка. Іноді на цю традицію «закривають очі» і організаційні питання бере на себе сама наречена. Щоб дівич-вечір, тобто особливий день, не перетворювався на звичайні посиденьки «за чаркою чаю», радимо подумати про програму заходу. Якщо заміж виходить ваша подруга, подумайте яка вона людина за характером і темпераментом, що любить, і як розважається. Одним з останніх весільних трендів вважається тематичний дівич-вечір, тобто вечірка в певному стилі. Отже, що від вас вимагається?

  1. Вибрати дату. І тут згадаємо головне правило дівич-вечора - «Не святкувати його напередодні весілля!». І ви, і наречена будете відчувати себе втомленими, і це в кращому випадку. В ідеалі можна зібратися за тиждень або два до урочистої події.
  2. Скласти список запрошених дівчат. Випередимо вас відповіддю на наступне хвилююче питання - «Так, заміжніх подруг теж можна кликати».
  3. Придумати завдання на дівич-вечір. Наприклад, станцювати з незнайомцем, пограти в «Правда або дія», зробити оригінальне Селфі. Все залежить від того, на що здатна ваша компанія.
  4. Підготувати подарунок на дівич-вечір - щось символічне і значуще для винуватиці події.

  5. Закупити реквізит. Фата на дівич-вечорі є обов'язковим атрибутом свята. Також можна одягнути цікаві маски для фотосесії, купити таблички, кульки з написами, червону помаду для всіх і запастися іншими «жіночими штучками».

Важливі моменти святкування ми вже відзначили і саме час розглянути оригінальні варіанти дівич-вечора.

Як провести дівич-вечір: найкреативніші ідеї

Якщо ваша подруга - людина активна, обожнює драйв і пригоди, чому б не зробити це родзинкою її вечора? Може, вам відома її мрія, яку вона так і не зважилася здійснити? Наприклад, роуп-джампінг, серфінг на лижах або мотузковий парк? Це відмінний сюрприз на дівич-вечір. Якщо не кожна ризикне стрибнути з парашутом, то такі екстремальні розваги точно під силу вашим подругам.

  • Наважтеся влаштувати вечірку в стилі «Форсаж»? Де? На картинг-трасі, звичайно ж! Тут можна поганяти і повеселитися, а головне, що все комфортно і безпечно.
  • А як ви дивитеся на катання на сігвеї? Це круто, сучасно і оригінально. І свято вийде дуже насиченим.
  • Якщо ви все ще не знаєте, що робити на дівич-вечорі, атмосферу вечора відмінно розбавить боулінг клуб з класною музикою, коктейлями та змаганнями на ігровий доріжці.

СПА дівич-вечір в Києві

Кожна дівчина бажає бути чарівною, прагне виглядати чудово на своїй весільній церемонії. Організаційні питання віднімають стільки часу і сил, так чому б не організувати дівич-вечір в СПА салоні? Ви зможете розслабитися і отримати задоволення від приємних процедур в колі кращих подруг. Навіть не доведеться думати над культурною програмою або сценарієм вечора, адже можна спробувати практично все:

  • Турецький хамам,
  • Масаж,
  • Маски для обличчя,
  • Пілінг,
  • Обгортування,
  • Джакузі.

Сеанс релаксації в хорошому СПА салоні - це «саме жіноче заняття на світі» і воно чулово поєднується з тематикою свята.

Фотосесія на дівич-вечір

Якщо ваша наречена не бажає грати в конкурси на дівич-вечорі, для неї ідеально підійде фотосесія. Професійна студійна або виїзна зйомка стане захоплюючим заняттям для будь-якої красуні. До речі, постановочний фотосет в заздалегідь підготовлених образах можна зробити в будь-якому місці:

  • В вашій квартирі, якщо святкування проходить вдома;
  • В улюбленому суші-барі;
  • В танцювальному клубі.

Останнім часом стали популярними ідеї для дівич-вечора на природі, де також виходять гарні знімки. Колоритним варіантом буде фотосесія разом з кіньми. Прогулянка на конях по лісу дозволить вам з дівчатами поспілкуватися і разом з цим стане чудовою локацією для знімків.

Ідеї для дівич-вечора влітку

Якщо за вікном тепло і прекрасна погода - це, як мінімум, привід організувати дівич-вечір на яхті. Відправляйтеся в найближчий яхт-клуб, орендуйте плавзасіб для веселої вечірки. Тут можна позасмагати, потанцювати, замовити фуршет і випити шампанського. Увечері палуба добре освітлюється, а управляти судном буде ваш особистий капітан.

Не менш цікавим буде пляжний дівич-вечір. Збирайте подруг, орендуйте пляжний будиночок, а якщо засоби дозволяють, взагалі можна «махнути на море». У будь-якому випадку вас чекає захоплююча пригода і красиві фото в купальниках.

Ідеї для дівич-вечора восени

Якщо на пляжі вже похолодало, задумайтеся про те, щоб влаштувати дівич-вечір біля басейну, в аквапарку, наприклад. Однозначно, захід у такому форматі пройде дуже весело. Час, проведений на водних атракціонах, дозволить вам гарненько побігати. До речі, подбайте про те, щоб наречена протестувала кожну гірку.

Також непоганою ідеєю буде організувати дівич-вечір за містом. Для цього можна зняти котедж в мальовничому місці біля річки. Сучасні «садиби» найчастіше пропонують гостям додаткові послуги. Наприклад, чани, баню, сауну, теплий басейн. В такому місці дівчатам буде, де розважитися.

Для наречених, які обожнюють «смаколики», рекомендуємо влаштувати солодкий вечір в улюбленій кондитерській або кафе. Tiramisu Bar в Києві радий пригостити авторським асортиментом чудових десертів.

Можливо, ви вирішите влаштувати «вечірку на колесах»? Гучна музика, прохолодне шампанське, відмінна компанія. Можна до ранку колесити по місту в лімузині

Ідеї для дівич-вечора взимку

Навіть якщо дівчина виходить заміж взимку, є всі шанси організувати для неї феєричну вечірку. Якщо ви плануєте відзначати вдома, чому б не влаштувати "коктейль party"? Замовте або зробіть напої і закуски самостійно, підготуйте веселі конкурси на дівич-вечір. Доповнить вечір переглядом кінофільму «Секс у великому місті». Подружкам є про що поговорити, а світ хай почекає, поки Керрі шукає Чоловіка мрії.

Якщо ви не хочете в такий вечір залишатися вдома, рекомендуємо влаштувати тур по улюбленим кав’ярням з симпатичними барменами або офіціантами. Придумайте цікаві квести на дівич-вечір. Домовтеся з персоналом заздалегідь, залиште підказки і допомагайте нареченій виконувати завдання. А винагородою для неї буде подарунок, який ви вручите в кінці вечора.

Вечірку близької подруги також можна спланувати в форматі дегустації Дегустувати можна все що завгодно - різні сорти вина, сирів, риби, м'яса, солодощів. На такому заході також буде присутній сомельє, який поділиться кумедними історіями, пов'язаними з тією чи іншою стравою.

Якщо наречена - людина креативна, енергійна готова з головою зануритися в авантюру, запросіть її на майстер-клас Вчити можна як гарячий танець для майбутнього чоловіка, що він неодмінно оцінить, так і зайнятися приготуванням його улюбленої страви.

Особиста казка нареченої

І на завершення статті дамо ще одну пораду - протягом заходу в центрі уваги повинна бути саме наречена. Ви її подружки і на вас лягає відповідальна місія зробити «останній день її свободи» - одним з найяскравіших і незабутніх моментів в житті.

Ми поділилися своїми думками, як організувати дівич-вечір і тепер чекаємо ваших ідей. Як би ви провели цей чарівний день? Про яке свято мрієте? Діліться своєю думкою в коментарях.

  • Ева
    12 жов 2020

    Не первый раз пользовалась сервисом Донум, и в этот раз решила сделать сестре подарок на девичник фотосессию, очень классно вышло, а главное фото останутся на всю жизнь:)

    12 жов 2020
  • Лиля
    12 жов 2020

    Заказывали на девичник лимузин хамер, прекрасно провели время и накатались по Киеву:)

    12 жов 2020
  • Юлія
    21 сер 2020

    Ораганізували дивіч-вечір на яхті через Донум, все дуже сподобалось. Капітан павло дуже досвідчений, дякуємо!

    21 сер 2020

Найкращі підбірки для вас

підбірка вражень
Враження для великої компанії
підбірка вражень
Готуйте з преміальними шеф-кухарями
підбірка вражень
Екстремальні вихідні
підбірка вражень
Spa і масажі
підбірка вражень
Розваги для всієї сім’ї