Як відсвяткувати День народження? Кращі пропозиції в Києві

4 відгуки23 лис 2020
Helen Garcia

Менеджер по польотах Gogolev Aero

Зміст статті

Наближається День Народження? Що ж, ми вас вітаємо. А ви вже думали, де будете відзначати, як і з ким? В організації вечірок іменинники часто керуються думками друзів, колег і роблять все, щоб догодити гостям. Але, «come on», це ж ваш день, і влаштовувати його потрібно, в першу чергу, для себе. Якщо вам набридло збирати застілля, що вже, до речі, не модно, мити посуд і прибирати, дозвольте собі таку розкіш, як провести День народження за власним сценарієм. Агентство вражень Donum радо поділиться цікавими ідеями. Сьогодні ви дізнаєтеся, як круто відсвяткувати День народження, провести цей день весело, незвично, так щоб сподобалося і запам'яталося на довгі роки.

Де відсвяткувати День народження в Києві? Варіанти для гурманів

Цінителів вишуканих страв звичайною їжею не здивувати. Але, якщо до цього питання підійти творчо, можна організовувати відмінний захід. Чим зайнятися на День народження гурману?

  • Сходити на дегустацію вишуканих грузинських вин, швейцарських сирів або справжнього фондю. Разом з приємними гастрономічними враженнями, людина дізнається багато цікавої інформації про історію, варіаціях і особливостях тих чи інших страв або напоїв.
  • Відвідати майстер-клас з приготування улюбленої страви або кухні світу. На таких курсах вас навчать працювати з рибою, м'ясом, випікати десерти або робити суші, кому що до душі.
  • Піти в ресторан відомого шеф-кухаря. Спробувати страви від «гуру кулінарії» - кращий подарунок гурману на ДР.

Де відзначити День народження? Ідеї для активного відпочинку в Києві

Свято - це не тільки постійне застілля. Програма такого вечора може бути набагато цікавішою.

  • Стрибок з парашутом - мрія цінителів гострих відчуттів. У компанії або одному, виконати бажання можна на кількох аеродромах біля Києва. Короткий курс молодого бійця - і ви вже ширяєте на висоті. Є можливість стрибнути в тандемі з інструктором і навіть зняти все це на відео. Буде круто, повірте.
  • Водні розваги. Для тих хто не розуміє, що робити на День народження без адреналіну, пропонуємо підкорити флайборд, гідроцикл або водні лижі. Приборкати водну стихію можна в X-Park. Організувати святкування можна тут же, на природі - орендувати альтанку, посмажити шашлик або замовити фуршет.
  • Прогулянка на позашляховику Off-Road - чергова можливість пережити гаму насичених емоцій імениннику-екстремалу. Подолати перешкоди в лісі, влаштувати сутичку на спеціальній трасі - чим не новий захоплюючий формат особистого свята?

Де відсвяткувати День народження дитини

Влаштовувати свято для дитини в рази складніше, ніж для дорослого. Але, і тут є місце оригінальності.

Мотузковий парк може стати відмінною платформою для веселощів. Пройти справжнє випробування по звивистому шляху, підкорити важку перешкоду - незабутнє свято активного підлітка.

Якщо ваші діти люблять Гаррі Поттера, дозвольте їм відзначити День народження незвично в палаці Hogwarts Улюблені відеоігри, всілякі магічні частування і забавні екскурсії, без сумнівів, підкорять їх серця.

Оригінальною ідеєю стане відвідування Міста професій, де дитина зможе проявити свої таланти і амбіції.

У теплу пору року в програму святкування дитячого Дня народження можна включити відвідування контактного зоопарку Діти будуть в захваті від можливості погодувати, погладити і подоглядати за тваринами.

Ну, а якщо погода не дозволяє перебувати на вулиці, є кулінарна майстерня. Йдеться про місце, де відсвяткувати ДР дитини буде і видовищно, і смачно. Дітям дозволяється попрацювати з тістом, проявити фантазію, зробити улюблену піцу, наприклад.

Як відзначити День народження взимку?

Якщо ви полюбляєте головоломки - замовляйте квест-кімнату. Ніщо так не радує людину, як розгадка цікавої загадки і приваблива пригода. До речі, квест можна пройти і за мотивами улюбленого кінофільму. Якщо ви в захваті від Джека Горобця, Лари Крофт або Анастейші Стіл - вперед за пригодами!

Для тих, хто віддає перевагу іншому формату відпочинку, і не знає, де провести День народження, рекомендуємо замовити баню або саунуЗ подарунковими сертифікатами від компанії Донум перед вами відкриються і додаткові водні розваги - басейн, гідрозал, джакузі та ін.

Взимку можна відправитися в улюблений караоке бар або більярд клуб, а можна послухати гарну музику і як слід запалити на танцполі. Що робити в День народження - вирішувати тільки вам.

Як відзначити День народження восени?

Якщо влаштувати тур в теплі країни восени не вийшло, то день в аквапарку - це більш ніж реально. Різні атракціони, гірки, конкурси та бар біля басейну принесуть імениннику виключно позитивні емоції.

Якщо питання: «Куди піти на День народження?» ще залишається відкритим, пропонуємо організувати вечірку в стилі мілітарі в пейнтбольному клубі Цікава гра, коло найближчих друзів, драйв і позитив - гості будуть під враженням.

Ті, для кого пейнтбол «too much», можуть покликати гостей в боулінг клуб. Послуги таких закладів набагато ширше, ніж просто ігровий майданчик для боулінгу. Багато клубів мають ще й більярдний зал, ресторан і транслюють футбольні матчі.

Як відсвяткувати 18 років?

Ця дата запам'ятається вам надовго. Ресторан в 18 років - звучить трохи нуднувато, а ось тур по барам - саме воно! З другом або в галасливій компанії вечір буде фантастичним. Продумайте заздалегідь маршрут, складіть невеликий квест для гостей. Наприклад, спробувати коктейль, станцювати танець, зробити Селфі в кожному пабі.

Для тих, хто ще думає, як відзначити День народження, коли виповнюється 18 років, ми підкинемо наступну свіжу ідею. Організуйте кіноніч для своїх. Київські студії розваг дозволяють орендувати приватний кінозал. У ньому можна дивитися улюблені фільми, прямі спортивні трансляції, грати у відеоігри або влаштовувати тематичні вечірки. Кінозали розраховані на 8-16 чоловік, замість некомфортних стільців вони обладнані зручними диванами, місцями для фотозони і фуршету.

Ну і хто в 18 років не мріяв влаштувати вечірку в лімузині? Сучасні авто обладнані зручностями для веселощів - музичним центром, баром, відкидним люком і караоке. Місткість моделей від 8 до 20 осіб. Управляє лімузином особистий шофер.

Як відсвяткувати 30 років?

Якщо ви людина активна і любите кидати виклик, вам точно підійде картинг в якості розваги на День народження. Плюс в тому, що ви відмінно поганяєте і повечеряєте в барі без довгих підготовок і передсвяткової метушні. До 30 років молоді люди вже достатньо насиділися в ресторанах і можуть собі дозволити веселе і непередбачуване свято.

Якщо вам пощастило народитися влітку, розгляньте варіант дня народження на яхті в Києві. Імениниа подорож в такому антуражі точно буде ефектною і оригінальною. Сонячна погода, попутній вітер і приємна компанія - все для винуватця свята.

Уїк-енд за містом. Якщо розглядати тридцятиріччя в глобальному масштабі, то це відмітка перших великих досягнень. Можна себе і побалувати, зняти котедж, святкувати 30-ку всі вихідні з близькими або друзями. Кому б не сподобався такий День народження на природі в Києві?

Як відсвяткувати День народження самому?

Навіть тим, хто обожнює веселощі, іноді хочеться побути на ДР одному, відпочити від людей і всесвіту. Присвятити святковий день собі коханому не така вже й погана затія. А побалувати себе можна сеансом масажу або походом до стиліста для зміни іміджу.

Якщо немає настрою святкувати шумно, зробіть собі подарунок у вигляді майстер-класуОсобистий розвиток, спорт, творчість, догляд за собою, кулінарія - вибирайте будь-який напрямок і вперед за новими знаннями. Та й коли ж виконувати бажання, якщо не в свій День народження.

Нічого не робити - це теж варіант. Можна взяти вихідний, відключить зв'язок, присвятити час своєму хобі або просто дивитися фільми. Замовте улюблену їжу і розслабляйтеся скільки завгодно - це ваше право. До речі, багатьох цікавить, як відсвяткувати День народження на карантині? Відповімо, що такий сценарій буде найоптимальнішим.

Як відзначити День народження удвох з подругою?

Якщо ви зібралися удвох з подругою, то проблема, куди поїхати на День народження, вирішується автоматично.

  • У суші-бар,
  • Турецький хамам,
  • Улюблену кав'ярню.

Провести час в SPA салоні та ще й з найкращою подругою - однозначно крутий варіант свята. У подібних закладах дівчатам точно буде чим зайнятися - пілінг, обгортування, грязьові ванни, відвідування інфрачервоної сауни.

Як відзначити День народження з хлопцем?

Організуйте вечерю на даху київської висотки. Ви помилуєтеся заходом і захоплюючою панорамою міста, зможете потанцювати, зробити фотосесію і смачно повечеряти. Завершить вечір запуск китайських ліхтариків.

Все ще думаєте, куди сходити на День народження з коханою людиною? Нам відомі незвичайні і розкішні місця, здатні підкреслити унікальність цього заходу. Замовте романтичну вечерю на теплоході з прогулянкою по Дніпру, бронюйте столик у винному пабі, проведіть вечір в джакузі або чані.

Не бійтеся проявити оригінальність

Кращий День народження - це той, який подобається і запам'ятовується імениннику. Вище ми запропонували кілька свіжих і креативних варіантів святкування. А які ідеї для дня народження найбільше сподобалися вам? Діліться своїми коментарями, якщо ми щось пропустили. Обов'язково візьмемо їх до уваги!

  • Эдуард
    18 лис 2020

    Было просто супер! Скорость просто не передать словами!) Пришли, нам быстро рассказали инструкцию и мы поехали. Трасса очень интересная, хоть с виду кажется, что простая, но не верьте, обман зрения;))) Всем были довольны. Рекомендуем!

    18 лис 2020
  • Катерина
    02 лис 2020

    Была с подругой на дегустации грузинских вин и закусок, нам очень понравилось. Давид, сомелье, очень харизматичный, много рассказывал откуда каждое вино и из чего делается, какие закуски лучше всего подходят под разные вина. В целом, остались довольны и не пожалели, что пришли)

    02 лис 2020
  • Анжелика
    12 жов 2020

    Действительно романтично, красивый вид, мы одни на крыше ❤ спасибо большое! Очень все понравилось !) 90 минут хватило и для романтики и на пофотографироваться! Рекомендую выбирать время на закате (можно полюбоваться и входящим солнцем , и ночными огнями правого берега Киева)

    12 жов 2020
  • Андрей
    18 вер 2020

    Прыгал с парашютом, - это реально бомба, всем советую! Берите тандем прыжок

    18 вер 2020

Найкращі підбірки для вас

підбірка вражень
Враження для великої компанії
підбірка вражень
Готуйте з преміальними шеф-кухарями
підбірка вражень
Екстремальні вихідні
підбірка вражень
Spa і масажі
підбірка вражень
Розваги для всієї сім’ї