Як здивувати дівчину - ідеї кращих сюрпризів для коханої

4 відгуки14 гру 2020
Helen Garcia

Менеджер по польотах Gogolev Aero

Зміст статті

Чого насправді хочуть дівчата? Очевидно, що уваги і приємних сюрпризів від чоловіків. І це стосується абсолютно кожної жінки, на якому б етапі відносин вона не перебувала. Дівчатам потрібні емоції, вони хочуть відчувати себе коханими і бажаними. Ось чому наша стаття буде присвячена темі сюрпризів.

Сьогодні ми розповімо вам, як здивувати дівчину при знайомстві, щоб зацікавити, і щоб вона точно погодилася на друге побачення. Також ви дізнаєтеся, чим здивувати дівчину в повсякденному житті, щоб підігріти почуття і розвинути відносини. Так-так, походом в кіно і посиденьками в кафе романтика не обмежується.

Здається, що з роками, вразити дружину вже неможливо? Завдання буде складніше, ніж на початку відносин, але ми переконаємо вас, що це цілком можна зробити. Дарувати один одному радість, любов, щастя - саме це вважається запорукою міцної сім'ї. Чоловік просто зобов'язаний знати, як здивувати дружину, щоб вона в черговий раз переконалася в правильності свого вибору. Отже, читайте і робіть фантастичні подарунки коханим.

Сюрприз для дівчини: як порадувати кохану і не прогадати?

Призначено перше побачення з дівчиною після листування? Вона зацікавила вас, ви її, і ось настав день першої зустрічі. Що від вас вимагається?

1. Продумайте сценарій і місце побачення Краще організувати все таким чином, щоб ви могли поспілкуватися, більше дізнатися один про одного, і провести час за цікавим заняттям. Театр, концерт, нічний клуб, автоматично відпадають. вітається:

  • виставка (фотографій, картин, аксесуарів),
  • романтична екскурсія по Києву,
  • каток, парк, атракціони;
  • вечеря на теплоході, на 23 поверсі та ін.

2. Квіти. Можна відмовитися від стандартних червоних троянд, подарувавши обраниці букет своїх улюблених квітів, букет з фруктів, цукерок, або квіткову композицію в коробці. Ідей багато, тому на кожне наступне побачення точно буде чим порадувати дівчину.

3. Гра. Придумайте який-небудь квест, щоб знайомство стало веселим і інтригуючим. Зіграйте в «правда чи справа», наприклад.

Тепер ви знаєте, як здивувати дівчину на першому побаченні, дійте, все в ваших руках.

Більшість чоловіків у відносинах досить спокійні в прояві своїх емоцій. Рідко зустрічаються романтики, здатні на красиві жести і несподівані сюрпризи дівчатам. Проте, бажання зробити приємне коханій іноді з'являється. Зверніть увагу на невеликі побутові дрібниці, наприклад:

  • ранкова кава з круасаном, смузі, улюблені парфуми - те, що вона любить;
  • не сидіть вдома, кличте її на картинг, в аквапарк, катайтеся на конях, політайте в аєротрубі, заспівайте в караоке - занять тисячі;
  • нагадуйте про почуття - смс-кою, листівкою, несподівано завезіть цукерки на роботу, замініть зламані навушники. Сущі дрібниці, але, все-таки, приємно.

Чим здивувати дівчину: найоригінальніші варіанти

Навіщо ламати голову, який сюрприз зробити дівчині? Цьому є багато пояснень. І перше - потім, що ви її любите, хочете зближення і міцних взаємин. Якщо вам здається, що прийшла пора трохи освіжити почуття, додати адреналіну і ризику, ловіть добірку наших незвичайних ідей.

Ну що, їй вистачить духу впоратися з одним з перерахованих занять? Сподіваємося, так, так як здивувати дівчину подарунком екстремального характеру вам точно вдасться. Головне проходити всі перешкоди разом.

Як здивувати дівчину на річницю відносин?

Для чоловіків, які вже створили сім'ю або живуть з дівчатами, дуже важливо пам'ятати про річниці та організовувати для них справжнє свято. Радість від несподіваних сюрпризів з боку коханої буде набагато яскравіше, ніж від тих подарунків, які він зазвичай дарує. Як вразити дівчину на річницю?

  • Організувати побачення в мальовничому місці, наприклад в оранжереї;
  • Відвідати парний майстер-клас з кулінарії, танців або творчості;
  • Сходити з нею в квест-кімнату по тематиці улюбленого фільму;
  • Подарувати сертифікат в магазин нижньої білизни або прикрас;
  • Влаштувати СПА день для двох;
  • Забронювати відпочинок в іншому місті, на солоних озерах, або в Буковелі;
  • Зводити її на романтичне побачення на заході;
  • Повторити сценарій улюбленої зустрічі.

Приводів, щоб влаштувати свято для двох надзвичайно багато. Перераховані ідеї ви також можете використовувати при бажанні здивувати дівчину на 14 лютого чи як подарунок на Новий рік

А ось для дня народження найкраще вибрати щось особливе чи виконати її заповітне бажання. Може вона ще не літала на повітряній кулі, мріє про ексклюзивне прикрасу, хоче навчитися водити або обожнює певного стиліста? Як здивувати дівчину на День Народження, вирішувати, звичайно, вам, але рухатися найкраще в цьому напрямку.

Як порадувати дівчину?

Романтичні сюрпризи зміцнюють відносини. Якщо в 20 столітті способів здивувати дівчину було не так вже й багато, то сьогодні багато сервісів і сайтів, включаючи агентство вражень Donum, які із задоволенням допоможуть реалізувати вашу ідею. Також ви завжди можете покладатися на друзів і попросити допомоги у персоналу закладу.

Сподіваємося, питання, «Як зробити дівчині приємно?» вже вичерпаний. А як часто ви балуєте своїх коханих ? Від яких подарунків вони в захваті? Ви вже користувалися нашими сертифікатами? Обов'язково діліться своїм досвідом та історіями в коментарях.

  • Таня
    14 гру 2020

    Муж сделал подарок на день рождение спа по турецки для двоих, осталась очень довольна так как первый раз была в спа. Теперь планирую ходить регулярно, благодарю.

    14 гру 2020
  • Александр
    01 гру 2020

    Спасибо большое Donum, за советы касаемо подарке своей девушке, посмотрел сайт, прочитал пару статей, позже пообщался с менеджером и мне предложили пару вариантов для подарка. Выбрал ужин на крыше. Это было очень круто, девушка была очень счатлива, глаза сияли. Спасибо большое еще раз. есть с чего выбрать. есть чем удивить. Будем обращаться. Эмоции нарантированы от Ваших впечатлений.

    01 гру 2020
  • Сергей
    10 лис 2020

    Спасибо Вам большое за такие разнообразные варианты! Катание на лошадях и ужин при свечах именно то, что нам подходит)

    10 лис 2020
  • Игорь
    18 жов 2020

    Сделал предложение любимой на крыше, организовано очень круто, спасибо, впечатлило. Хорошая идея подарка, Рекомендую!!!))

    18 жов 2020

Найкращі підбірки для вас

підбірка вражень
Враження для великої компанії
підбірка вражень
Готуйте з преміальними шеф-кухарями
підбірка вражень
Екстремальні вихідні
підбірка вражень
Spa і масажі
підбірка вражень
Розваги для всієї сім’ї