Куди піти з дитиною в Києві

4 відгуки23 лис 2020
Helen Garcia

Менеджер по польотах Gogolev Aero

Зміст статті

Розваги вашої дитини починаються і закінчуються на дитячому майданчику? І це ми говоримо про столицю? Інфраструктура нашого міста направлена не тільки під дорослого клієнта. І сьогодні агентство вражень Donum підкаже, куди сходити з дитиною в Києві, так, щоб це було цікаво, весело і корисно. У Києві повно приголомшливих місць, де малюки зможуть не тільки виплеснути свою енергію, а й дізнатися чи навчитися чомусь новому. У цьому огляді ми дамо відповідь на найбільш хвилюючі питання сучасних мам: «Чим зайняти дитину на канікулах?», «Як організувати дитяче свято?» і «Як влаштувати вікенд, що замап’ятається?». Тож почнемо.

Куди піти з дітьми в Києві на канікулах?

Канікули - чудовий привід приділити увагу дитині, провести час разом за приємним заняттям. Що відвідати в Києві з дітьми залежить від пори року. Влітку, наприклад, найкраще акцентувати увагу на активному відпочинку і водних атракціонах. Взимку можна покататися на санках, зігрітися в Tiramisu Bar з солодким какао і смачними десертами. Дитячі розважальні центри, атракціони, аквапарки - івент-закладів у Києві повно. Більш того, тут постійно відкривається щось новеньке. Проте сьогодні ми підемо не за путівником, і розповімо про місця, які перевірили самі.

Осінні канікули


Перший місяць навчання вже позаду. Діти в школу не йдуть і саме час відпочити від уроків.

Океанаріум


Океанаріум «Морська казка» - це те, що дійсно необхідно побачити. Оригінальне оформлення у вигляді корабля, величезні корали, привітний пірат і неповторні мешканці морських глибин неодмінно заволодіють дитячою увагою. Для трирічних вхід безкоштовний, дитячий квиток коштує 150 грн, дорослий - 180.

Контактний зоопарк


Контактний зоопарк - одне з тих приголомшливих місць, які також потрібно відвідати в Києві з дітьми. Серед різних проектів, ми рекомендуємо зоопарк Zviropolis, який розташований за адресою м. Шулявська, вул. Вадима Гетьмана, 6. Тут можна не тільки побачити 22 види тварин з усіх куточків планети, а й погодувати, погладити, сфотографуватися з вподобаною тваринкою.

  • Що важливо для батьків - всі вихованці щеплені і знаходяться під наглядом ветеринара
  • Персонал Звірополіса з радістю відповідає на всі питання.
  • Уточнити графік роботи закладу, і замовити сертифікат можна у нашого менеджера.
  • Ціна - 350 грн для двох відвідувачів.

Скалодром


Скалодроми вже встигли завоювати увагу дітей різного віку. Адже це дійсно круто. І скільки радості відчуває юний альпініст, підкоряючи чергову вершину. Для тих, хто мріє про такий формат відпочинку, але ще не знайомий з ним, почати можна з дитячого уроку скелелазіння. Подібні заняття проводяться на скеледромі Jiwa, м. Шулявська, вул. Борщагівська, 154. Вартість сертифікату на нашому сайті обійдеться в 350 грн. Персонал Звирополиса с радостью отвечает на все вопросы.

Зимові канікули


Зимові свята дають відмінну можливість проводити більше часу з сім'єю, відкриваючи нові варіанти спільного дозвілля.

Національний Експоцентр України


Святкова афіша нашого міста не дасть дітям нудьгувати на зимових канікулах. «Експоцентр України», розташований поруч з метро «ВДНГ» давно вважається джерелом кращих новорічних розваг. Тут живе Зима, можна відвідати резиденцію Св. Миколая або Діда Мороза, подивитися шоу новорічних ліхтарів, лазерне або водне шоу. Якщо ваша дитина обожнює діснеївські мультики, можна влаштувати йому зустріч з улюбленим персонажем.

Відпочинок на свіжому повітрі

Також не можна не згадати справжні зимові розваги для дітей в Києві - катання на санках, лижах, ковзанах, снігоходах. Якщо відвідати розважальний центр можна в будь-який день, то сніг в нашому регіоні випадає тільки взимку і малюки з нетерпінням чекають цього моменту. Для батьків - це шанс показати своє щасливе дитинство, яке проходило без сучасних гаджетів і атракціонів, але було захоплюючим і цікавим.

Квест кімнати


Квести. А ваша дитина любить пригоди? Якщо так, поспішіть відкрити для нього фантастичний світ головоломок. Це чуловий спосіб поліпшити логічне мислення, отримати яскраві емоції, відволіктися і підняти настрій. Готуйтеся пройти захоплюючий шлях героїв мультфільмів (спецагентів Lego, планети динозаврів, Гаррі Поттера), або улюблених кіногероїв (Лари Крофт або Джека Горобця, наприклад). Відвідати квест-кімнату можна з сім'єю або з друзями, якщо дитина вже досягла певного віку. Такий захід підійде як дівчаткам, так і для хлопчикам і вартість його в межах 500 - 1000 грн на компанію.

Весняні канікули


Природа навколо оживає і після зими сидіти вдома просто неможливо. У число весняних столичних пам'яток можна сміливо записувати парки.

Київські парки

Якщо не знаєте, що подивитися в Києві з дітьми - для початку сходіть в парк, тут точно буде чим зайнятися. І, так, дорослим теж сподобається.

  • У Сирецькому парку ви з дитиною можете пройти мотузкову трасу. Спеціально для юних туристів тут передбачені окремі маршрути, з різноманітними перешкодами, що роблять шлях ще більш цікавим. До речі, для найменшеньких споруджений канатний будиночок, де малюк зможе пограти і потренуватися.
  • Голосіївський і Маріїнський парк - відмінне місце для катання на роликах або на модному в наш час сігвеї. Не проблема, якщо такий транспорт дитина ще не осилить. Набути потрібні навички можна буквально за 5 хвилин під наглядом інструктора. У нашому каталозі можна заздалегідь замовити таке враження.
  • У Феофанії ваш маленький дослідник зможе насолодитися красою природи. Ліс, алейки, квіти, струмочки - можна побачити і закарбувати стільки всього цікавого. Відмінний варіант для тих, хто хоче погуляти безкоштовно.

Аквапарк

Аквапарк "Термінал" в м. Бровари - ще один спосіб зробити весняні канікули цікавими та незабутніми. Це величезний розважальний центр з безліччю павільйонів. За один день практично неможливо обійти 11 наявних водних гірок, декорованих в різних стилях. Ви також можете відвідати хвильовий басейн, джакузі, майданчик для найменших, спа, ресторан швидкого харчування і багато іншого.

Катання на конях


Прогулянка на конях на Трухановому острові буде гарною ідеєю для сімейного уїк-енду. Вас чекає незабутнє знайомство з коником, інструктаж з техніки безпеки і приголомшлива прогулянка у супроводі інструктора. Катання доступно для дітей з 3-х років. Спілкування з кіньми має властивість знімати стрес, заспокоювати і очищати ауру. А приємним бонусом і нагадуванням про такий прекрасний день будуть знімки від професійного фотографа. Така опція при бажанні також доступна. Орієнтовна вартість катання на конях - 1200 грн для двох.

Літні канікули


Для тих, хто хоче влаштувати літню сімейну прогулянку, рекомендуємо відвідати Пейзажну алею. Розташована вона недалеко від Андріївського узвозу. Це місце підкорить вас різними скульптурами, всілякими дитячими майданчиками, гірками і фонтанами.

Київська дитяча залізниця

Одне з улюблених місць киян - це дитяча залізниця біля м. Дорогожичі. Тут вас чекає зменшена копія залізничного вокзалу і поїздів. Хоч і мініатюрний, тепловоз повноцінно функціонує, курсує по колу і навіть переїжджає через міст. В якості водія і провідниці тут «працюють» діти, вони оголошують станції, перевіряють квитки і кажуть пасажирам займати свої місця. Вартість квитка - 30-50 грн.

Прогулянки по Дніпру


Побалувати дитину незвичайним дозвіллям, можна замовивши прогулянку по Дніпру на парусній яхті. Насолоджуватися околицями міста можна з різних куточків, і в спекотні сонячні дні - це саме те, що потрібно. Не забудьте захопити з собою прохолодні напої і морозиво. А обійдеться розвага в 1600 грн для сім'ї з 6 осіб.

Катання на картингу


Ще думаєте, куди повести дитину в Києві? А як ви ставитеся до невеликого змагання? Картинг – одне з тих сімейних занять, яке подобається абсолютно всім. Також це спосіб підбадьоритися, отримати заряд позитивної енергії і відмінно провести вихідні. Натякнемо, що святкування дня народження в картинг центрі по справжньому вразить вашого хлопчика і його друзів.

Куди піти з дитиною - Варіанти для вихідних

Не потрібно чекати канікул, щоб побалувати дитини. Вихідний день також відмінно підійде для цього.

Польоти в аеротрубі


Як ви дивитеся на справжні польоти? Не знаємо як дорослі, а діти від аеротруби точно залишаться в захваті. Це унікальна можливість затримуватись в повітрі, як при стрибку з парашутом, але цілком безпечно. Інструктор завжди поруч.

Ще більше ідей для вихідного дня

Відмінний варіант чергового вихідного - це відвідування:

  • Справжнього замку Hogwarts з улюбленими відеоіграми, подорожжю по віртуальної реальності і смачними магічними частуваннями. 4 учасники, 1000 грн при замовленні сертифіката від Донум.
  • Міста професій, де дитина зможе приміряти на себе роль лікаря, вчителя, космонавта, будівельника - кого тільки душа забажає.
  • Автосимулятор. Враження створено спеціально для юних автолюбителів. Тут можна влаштувати віртуальні гонки і позмагатися між собою. До себе запрошує клуб 7drive.

Відпочинок з дітьми - Ідеї для Дня народження

Вибрати подарунок для Дня народження дитини - завдання не з легких. Сертифікати на дитячі розваги в Києві - це шанс подарувати дитині приголомшливі емоції, а також можливість розкрити його потенціал.

Спільні майстер-класи


Різноманітні творчі і спортивні майстер-класи дозволять вашим дітям проявити свої творчі здібності, підігріти інтерес до того, що їх дійсно захоплює:

  • Танці,
  • Малювання,
  • Ліплення,
  • Гра на музичних інструментах,
  • Спортивні ігри,
  • Фото-курси,
  • Кулінарія.

Як бачите, подарунок на День народження може бути корисним і радісним одночасно. Наше агентство також підкине вам кілька ідей того, де саме можна красиво відзначати це дитяче свято:

Аніматори, фокуси, весела музика, ігри і ласощі гарантовані для всіх гостей.

Куди сьогодні підти з дітьми в Києві?

Ситуації, коли ви нічого не планували, а діти залишилися вдома трапляються не рідко. Можете відвести їх в центр Ігроленд. Гарантуємо, ви не пошкодуєте. Захоплюючі ігри для малюків і дітей старшого віку зроблять цей день насиченим і колоритним. Окремої уваги заслуговує парк розваг Happylon. Оформлено заклад в морській тематиці. Комплекс порадує величезною кількістю атракціонів, ігровими автоматами, дитячими майданчиками. Родзинкою закладу вважається величезний лабіринт, що охоплює цілих три поверхи. Тут є на що подивитися.

Як вибрати ідеальні розваги для дитини?

Вихідні, канікули, відпустки - відмінний привід провести більше часу разом з сім'єю і дітьми. І так важливо підібрати для цього відповідну обстановку або заклад. Ми поділилися з вами наймоднішими, актуальними і перевіреними розважальними заходами для дітей. Вибір залежить виключно від інтересів вашої дитини. А який формат відпочинку найбільше сподобався вашій родині? Можливо, ви знаєте і інші цікаві місця? Діліться своїми відгуками та ідеями в коментарях під статтею.

  • Евгения
    15 жов 2020

    Ходила с детками на квест любимого героя Гарри Поттер, прекрасные впечатления, спасибо огромное!!!

    15 жов 2020
  • Вероника
    05 жов 2020

    Посещали контактный зоопарк с детками, море восхищения и радости. Спасибо

    05 жов 2020
  • Диана
    30 вер 2020

    Организовала с Донум детское день рождение в кулинарной мастерской, была и пицца и бургеры, детям все очень понравилось, как готовить так и дегустировать приготовленное, сразу видно кто что дома готовит????

    30 вер 2020
  • Александр
    20 сер 2020

    Катался с сыном на картинге в Скай-Моле, все было круто.

    20 сер 2020

Найкращі підбірки для вас

підбірка вражень
Враження для великої компанії
підбірка вражень
Готуйте з преміальними шеф-кухарями
підбірка вражень
Екстремальні вихідні
підбірка вражень
Spa і масажі
підбірка вражень
Розваги для всієї сім’ї